The Effect of Feeding Chickens with Consistent Nutrients - Razzoqovich, Oxunjon Kuchchiyev; Eshmurodovich, Yangiboyev Abdimalik; Anvarjonovich, Alisher Ergashev (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MULTIDISCIPLINARY RESEARCH AND INNOVATIVE TECHNOLOGIES, 2021)
Jo‘jalar va tovuqlarni muvofiqlashtirilgan ozuqalar asosida oziqlantirish muhim o‘rin tutadi. Chunki parranda tanasi ozuqa moddalarining etishmasligiga juda sezgir va ularning har biri “jonli laboratoriya” deb nomlanishi mumkin. Ya’ni, ularning tanasida ozuqa moddalari yoki vitaminlar etishmasligi samaradorlikni pasaytiradi deb hisoblanadi.