Ways to Increase the Productivity of Cattle Breeds - Eshmurodovich, Yangiboyev Abdimalik; Nuriddinovich, Qo‘chqarov Abdukarim; G‘ulomqodirovich, Hojiyev Xayrullo (INTERNATIONAL CONFERENCE ON MULTIDISCIPLINARY RESEARCH AND INNOVATIVE TECHNOLOGIES, 2021)
Har bir sigirning o’ziga xos xususiyatlarini bilish, sigirga g’amxo’rlik qilish va ularni o’rtacha oziqlantirish sigirlarning samaradorligini oshirishga imkon beradi.Kundalik sigirlardan 1 kg sut olish uchun bu ular uchun kuchli oziq moddalarining ratsioniga kamroq sarflash uchun zarur shartlardan biridir.